top of page

Julkiset listaamattomat osakeannit 2012-2020

Repo Media ylläpitää tilastoa julkisista listaamattomista osakeanneista (ent. joukkorahoitus raportti. Olemme analysoineet annit ja tehneet siitä kosteen. Raportti on tilattavissa Repo Medialta frank.sjoblom@repomedia.fi Raportin hinta on 590 euroa + alv.



Lyhyesti


Julkisesti internetissä kerättävistä osakeanneista on tullut kasvuyrityksille merkittävä kanava hakea rahoitusta. Repo Media raporttiin on koottu tilastotiedot onnistuneesta osakeannista. Raportissa on keskittytty sijoitusmuotoisiin osakeanteihin, joita on kutsuttu myös joukkorahoitukseksi. Raportissa ei käsitellä lainamuotoista joukkorahoitusta tai joukkosponsorointia. 


Sisältö


Raportti sisältää tilastoja ja vertailuja onnistuneista kierroksista järjestäjittäin ja toimialoittain sekä yhteenvedot koko markkinasta Suomessa. Toimialaluokittelussa olemme käyttäneet kansainvälistä GICS-standardia. Tämän lisäksi olemme vertailleet osakeantien arvostustasoja eri vuosien, toimialojen ja järjestäjien välillä.


Laaja, yli 49 sivuinen raporttimme tarjoaa kattavan tiedon listaamattomien yrityksien julkisista osakeantien tilasta Suomessa. Verkkosivultamme voit ladata ilmaisen version (7- sivuinen tiivistelmä) tai tästä.


Jos halua tutustua laajaan raporttiin ota yhteyttä sähköpostitse frank.sjoblom@repomedia.fi tai soittamalla (www.repomedia.fi/otayhteytta).

Comments


bottom of page