top of page

Joukkorahoitusraportti 2012 - 2019 | Repo Media

Repo Media on julkaissut vuosittaisen joukkorahoitusraportin. Raportissa löytyy tilastotiedot ja analyysit Suomessa julkisesti tarjotuista osakeanneista​ vuosilta 2012 - 2019.Lataa raportin lyhennetty versio tästä


Mikäli haluat laajan raportin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen frank@repomedia.fi tai sivun allaosassa olevalla lomakkeella.


Lyhyesti


Julkisesti internetissä kerättävistä osakeanneista on tullut kasvuyrityksille merkittävä kanava hakea rahoitusta. Repo Media Joukkorahoitusraporttiin on koottu tilastotiedot 244 onnistuneesta osakeannista. Raportissa on keskittytty sijoitusmuotoisiin osakeanteihin, joita on kutsuttu myös joukkorahoitukseksi. Raportissa ei käsitellä lainamuotoista joukkorahoitusta tai joukkosponsorointia. 


Sisältö


Raportti sisältää tilastoja ja vertailuja onnistuneista kierroksista järjestäjittäin ja toimialoittain sekä yhteenvedot koko markkinasta Suomessa. Toimialaluokittelussa olemme käyttäneet kansainvälistä GICS-standardia. Tämän lisäksi olemme vertailleet osakeantien arvostustasoja eri vuosien, toimialojen ja järjestäjien välillä.


Laaja, yli 40 sivuinen raporttimme tarjoaa kattavan tiedon joukkorahoituksen tilasta Suomessa. Verkkosivultamme voit ladata ilmaisen version (7- sivuinen tiivistelmä).


Jos halua tutustua laajaan raporttiin ota yhteyttä sähköpostitse frank.sjoblom@repomedia.fi tai soittamalla (www.repomedia.fi/otayhteytta).

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page